27ο χλμ. Λαμίας - Καρπενησίου (Μάκρη)

22360 22332 - 22360 22149

Ε.Ε. - ΕΣΠΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Σκούρας Α.Ε. (πρώην Αφοί Σκούρα Ο.Ε.) ιδρύθηκε το 2003 από τους Σκούρα Χρήστο (γεωπόνος) και Σκούρα Ευάγγελο (τεχνικός μηχανημάτων). Στελεχώνεται από προσωπικό 6 ατόμων, πλήρως καταρτισμένων στο αντικείμενό τους.

Η εταιρεία βρίσκεται στο 27ο χλμ. της εθνικής οδού Λαμίας Καρπενησίου, στην Μάκρη της Μακρακώμης με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε οικόπεδο έκτασης 12 στρεμμάτων και στεγασμένους χώρους 2250 τ.μ.

Ο αρχικός σκοπός της επιχείρησης ήταν η πώληση γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών αρδευτικών εξαρτημάτων. Από το 2004 όμως, επεκτάθηκε και στην εμπορία γεωργικών εφοδίων, φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων, σπόρων και στην κατασκευή συστημάτων με ιδιόκτητα μηχανήματα αλλά και στις εκσκαφές δικτύων άρδευσης. Tο 2007 έλαβε χώρα μια νέα επιχειρηματική επέκταση στον χώρο των ξηρών καρπών και κυρίως στο εμπόριο, την επεξεργασία και την συσκευασία τους. Ειδικεύεται στο κελυφωτό φιστίκι, με ιδιόκτητους σπαστήρες, διαλογείς φιστικιού (ανοιχτού, κλειστού) και στεγνωτήρια φιστικιών. Επίσης παρέχει επιστημονική και τεχνική κάλυψη στους πελάτες / προμηθευτές της – παραγωγούς κελυφωτού φιστικιού (συμβουλές καλλιέργειας, εφοδίων, μηχανημάτων).

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Στόχος της εταιρείας μας μέσα από την καθημερινή μας δραστηριότητα είναι η ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων των πελατών μας. Αυτό το πετυχαίνουμε με την παροχή διορατικών συμβουλών, προσδιορίζοντας τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας και προσφέροντας αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις.

ΑΡΙΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Προτεραιότητα της εταιρίας μας αποτελούν οι εργαζόμενοί της. Επιδίωξή μας είναι ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον όπου κάθε εργαζόμενος εξελίσσεται με βάση τις προσωπικές του ικανότητες και δεξιότητες και αξιολογείται με αντικειμενικά κριτήρια.

ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας βιώσιμες λύσεις οι οποίες εξασφαλίζουν την δική τους και κατά συνέπεια τη δική μας αειφόρο ανάπτυξη η οποία είναι για εμάς στενά συνδεδεμένη με την κερδοφορία, τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων και πάνω απ όλα τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

ΑΞΙΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ / ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Η συνεργασία και η ομαδικότητα στην εταιρίας μας είναι ο μοχλός για την επίτευξη υψηλών στόχων. Το κάνουμε καθημερινά πράξη με την από κοινού δράση των διαφόρων τμημάτων και μελών της εταιρίας με σκοπό την ικανοποίηση του πελάτη και των άλλων συνεργατών μας.

Το ίδιο πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας επεκτείνεται και στην σχέση μας με τον πελάτη. Στηρίζοντας τον Πελάτη – Συνεργάτη μας από τα πρώτα στάδια της καλλιέργειας μέχρι τη συγκομιδή, τη συσκευασία και τη διάθεση με σκοπό να αποκομίσουμε κοινά οφέλη.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας μας είναι για εμας η εμπιστοσύνη και η ακεραιότητα. Κάθε επιχειρηματική μας πράξη και συναλλαγή με τους πελάτες μας και συνεργάτες μας γίνεται με στόχο την καλλιέργεια μιας αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Με αυτό τον τρόπο χτίζουμε μακροχρόνιες συνεργασίες.

ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Προσπαθούμε πάντα να διατηρήσουμε την πρωτοπορία στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε. Με γνώμονα αυτό εργαζόμαστε με θάρρος και αυτοπεποίθηση . Μόνο όταν ενσωματώνουμε αυτά τα στοιχεία στην καθημερινή μας εργασία είμαστε σε θέση να ξεφεύγουμε από τα τετριμμένα και να προσφέρουμε στους πελάτες μας και προμηθευτές μας καινοτόμες λύσεις.

ΟΡΑΜΑ

Όραμά μας είναι μακροπρόθεσμα να παραμείνουμε μία από τις καλύτερες εταιρίες στον κλάδο μας. Αυτό το πετυχαίνουμε προσπαθώντας καθημερινά να προσφέρουμε καθετοποιημένες λύσεις σε όλους τους τομείς. Από την επιλογή καλλιέργειας, τη σπορά και φύτευση μέχρι και τη συγκομιδή , τη συσκευασία και τη διάθεση των προϊόντων στην αγορά.